Tarieven

Een sessie van 75 – 90 minuten en kost € 90.
Dit is inclusief intake, voor – en nagesprek.

Verder is inbegrepen:    

  • Een warm voetenbad
  • Massage met olien en eventueel essentiele olien
  • Handdoeken   

De duur van de behandeling kan indien gewenst aangepast worden, het tarief zal dan ook dienovereenkomstig aangepast worden.

Tip: Het is aan te raden om na de behandeling wat tijd te nemen om te ontspannen.      

Graag contante betaling na de behandeling of per bank overmaken. De factuur wordt per email naar u verzonden. 

Aan huis behandeling 

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar mijn praktijk toe te komen voor een behandeling dan kan ik u mogelijk een behandeling aan huis geven. De toeslag voor een thuisbehandeling in de regio het Gooi is Euro 15. U kunt telefonisch contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak.

Annuleren behandeling  

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn dan dient u uiterlijk 2 werkdagen (48 uur) voorafgaand aan de afspraak mij hiervan te berichten en een nieuwe afspraak te maken. Binnen deze termijn bent u gehouden het tarief voor de gemiste behandeling te voldoen. Deze tijd is immers speciaal voor u gereserveerd.

Cadeaubon

Iemand verrassen met een ontspannende energetische,  voetreflex en / of rugmassage? We sturen graag een cadeaubon per post naar u toe!

Vergoedingen

Als erkend registertherapeut ben ik aangesloten bij de VBAG en de overkoepelende organisatie RBCZ.

Behandelingen worden door veel zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit het aanvullende pakket van uw zorgverzekering. Raadpleeg hiervoor de aanvullende polisvoorwaarden of neem contact op met uw zorgverzekeraar.
* Let wel de ontspannende voetreflex -en rugmassage en de chakra rugmassage komen niet in aanmerking voor vergoeding van de zorgverzekeraar.

 

 

Afspraak maken?

Een afspraak maken gaat het snelst als u telefonisch contact met mij opneemt: 06 13 47 77 29, een appje of sms stuurt. Behandeling alleen op afspraak.

De behandelingen activeren het zelfgenezend vermogen van het lichaam en zorgen voor balans en ontspanning. Voor het boeken van een afspraak heeft u geen doorverwijzing van een arts nodig. Een behandeling is geen vervanging van de reguliere gezondheidszorg. Wel een hele mooie en zinvolle ondersteuning!

Erotische en / of sexuele massages maken geen deel uit van de massages die Energiewerk ’t Gooi, laat jouw energie stromen aanbiedt. Clienten die hier wel op inspelen worden meteen verzocht de praktijk te verlaten en zijn niet meer welkom.

 

 

 

Algemene voorwaarden

Om de massage/behandeling die u wilt ondergaan zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteer ik een aantal algemene voorwaarden. Als u een afspraak maakt bij de Praktijk voor Energiewerk  ‘t Gooi, laat jouw energie stromen,  ga ik er van uit dat u deze voorwaarden heeft gelezen en hiermee akkoord gaat.

Klachtenregeling

Bij een klacht over een behandeling wordt eerst getracht dit met u te bespreken. Komen we er samen niet uit dan is het mogelijk een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Deze kan ondersteuning bieden bij formulering van de klacht of de onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen. De therapeut heeft het recht om hiervan op de hoogte te worden gesteld. De praktijk is hiervoor aangesloten bij Quasir. Daarnaast is de praktijk aangesloten bij een door de overheid erkende geschilleninstantie, Stichting Zorggeschil, en valt onder de onafhankelijke 
tuchtrechtspraak van het RBCZ. Voor meer informatie kijk je op de website van mijn beroepsvereningde  VBAG: de klachten regeling