Artikel in ’t Gooi Bruist – 2020

 

Review van Ineke

Ik kijk er altijd naar uit, als ik weer een afspraak  met Katja heb. Haar behandelingen ervaar is als vakbekwaam, zorgzaam, attent en heerlijk ontspannend!
Katja voelt precies de plekken van mijn lichaam buiten mijn voeten alleen, die aandacht nodig hebben.
Een mooie holistische benadering.
Ze houdt echt van haar werk en breidt haar kennis steeds verder uit.

Ineke, Maart 2020

Review van Carmen

Ik kwam bij Katja met klachten over mijn darmen ( diarree) bijna dagelijks, na een aantal behandelingen zijn de klachten zo goed als over. Katja is zeer gepassioneerd met haar werk bezig, bovendien is ze bijzonder vriendelijk en begripvol. Kortom een  geweldige vrouw en fantastische behandelingen. Zal zeker zo lang als ik mag en noodzakelijk is  bij haar terug blijven komen.
Carmen 

Review van Saskia

Na tijden met veel spanning en (pijn)klachten in mijn lijf, zijn de behandelingen van Katja een verademing. Katja straalt een enorme rust uit, luistert heel goed naar je problemen en behandelt vol overgave.

Volkomen ontspannen en toch vol energie stap ik na afloop naar buiten. Met in het vooruitzicht een nacht waarin ik heerlijk slaap… Ook de dagen erna voel ik mij herboren.
Ik gun iedereen zo’n behandeling!
Saskia

Artikel in 't Gooi Bruist - 2018

 

Review van Mirjam

Ik heb de behandeling als heel fijn ervaren. Ik voelde dat alles aangeraakt werd via mijn voeten en voelde me daardoor heel heel en gevuld. Dat gevoel is nog steeds te ervaren als ik me er op focus. 
Mirjam

Review van Rolf

Elke voetreflexbehandeling van Katja Zuidervaart geeft me opnieuw een boost. Na afloop van haar behandeling kan ik telkens weer beter staan en lopen. Haar behandelingen (in mijn geval 1 x per 14 dagen) waren gericht op de pijnreductie van de flits pijnen in mijn diabetische voeten. Zij zocht daartoe in mijn voetzolen triggerpoints op. Door die vervolgens aanhoudend stevig in te drukken en als zodanig enige tijd vast te houden verdween die pijnlijkheid van de behandeling na verloop van tijd. Daardoor raakten de flits pijnen (die ’s nachts en overdag optreden) voor zo’n 80% gereduceerd. Derhalve kan ik Voetreflexologie ’t Gooi, voor de pijnreductie in de voeten van diabetici goed aanbevelen.
Rolf 

Review van Lieve

Ik kwam een jaar terug voor het eerst in haar praktijk, met ernstige klachten aan mijn beenspieren. Iedere avond gingen mijn spieren samen trekken wat zeer pijnlijk was. Gevolgd door slapeloosheid en hopeloosheid. Geen arts wist de reden, probeerden medicijnen die even hielpen. Maar ook hun onmacht lieten weten. Toen las ik over het werk van Katja, er kwam wat hoop, misschien kan zij mij helpen! Het was een pijnlijk proces om alles los te krijgen, maar het is gelukt! Ik ervoer dat ik met een zeer kundig en gedreven mens te maken had. Ik ben zo goed, als van mijn pijn af. Moet nog wel oppassen met spanning, maar het gaat goed.

Lieve – mei 2020

Artikel in 't Gooi Bruist - 2019